DORLENE HERBAL FIRMING BUST CREAM (RM100.00 SM & SS) laris dengan banyak repeat orders!


DORLENE

DORLENE HERBAL FIRMING BUST CREAM mengandungi ekstrak herba dalam krim halus. Krim ini sangat berkesan untuk tujuan pemejalan dan pembesaran payudara tanpa kesan sampingan.

Meningkatkan Saiz dan Kemontokan Payudara anda sehingga 3 'cup'!

Bersedia untuk mengetahui info-info tentang kaedah pembesaran dan pemejalan payudara yang terkini, hanya dengan menggunakan Dorlene Breast Cream. Anda boleh meningkatkan saiz ukurlilit payudara anda dari 1 inci ke 3 inci dan ukuran menambah cup, semua ini dalam masa 3 hingga 6 bulan. Ini semua tidah mustahil dan dalam kebanyakan kes, ianya adalah kekal. Anda pasti akan bangga dengan penampilan terbaru anda.

Dorlene Breast Cream meningkatkan dan menstimulasi estrogen pada tisu mammary payudara yang sensitif dan membantu meningkatkan saiz payudara dengan membekal phyto-estrogen (estrogen dari tumbuhan) dari Pueraria Mirifica terus ke payudara anda.

Proses ini akan merangsang penambahan tisu mammary pada payudara untuk memberikan anda payudara yang lebih besar dan padat. Kebanyakan wanita akan melihat perubahan dramatik ini dalam masa 3 6 bulan. Selepas mendapat saiz payudara yang anda idamkan selama ini, teruskan penggunaan untuk 3 bulan lagi untuk kesan yang lebih kekal. Semua proses ini adalah secara alami, selamat, tahan lama dan dalam kebanyakan kes, ianya adalah kekal.

Berapa Lama Diperlukan Untuk Melihat Perubahannya?

Beberapa orang memberitahu kami ianya dicapai dalam masa 7 hari. Beberapa orang mengambil 7-8 minggu. Beberapa orang di antaranya. Kebanyakan orang mencapai saiz maksimum atau saiz yang dihajati dalam masa 3-6 bulan.

DORLENE HERBAL Breast Cream diformulasikan secara khusus dari "Estrak Pueraria Mirifica" dan diperkaya dengan Vitamin E yang dirumuskan dalam Liposom untuk memberikan kulit halus dan lembut pada payudara anda.

~ Membesarkan, memejalkan dan memadatkan payudara anda secara berkesan dan semulajadi.
~ Formulasi yang lebih halus menjadikan permukaan payudara anda lebih lembut dan halus.
~ Aroma segar semulajadi dari estrak mentimun.

RaksaHerbs Pueraria Mirifica

Kapsul Pembesaran Payudara Pueraria Mirifica

Pueraria Mirifica ialah sejenis tumbuhan yang tumbuh di kawasan beraltitud tinggi di utara Thailand, di sana tumbuhan ini dikenali sebagai 'White Kwao Krua'.

Pueraria Mirifica mempunyai kesan estrogen yang sangat kuat. Ianya telah digunakan di Asia sejak berkurun lamanya sebagai anti-penuaan. Pueriria Mirifica juga dikenali sebagai agen pembesaran & pemejalan payudara secara semulajadi..

Kompaun Phytoestrogen mempunyai kesan positif dalam merawat osteoporosis, kanser prostat, mengurangkan sindrom menopaus dan mencegah kanser. Phytoestrogen bukan hormon tapi ianya mempunyai khasiat sama seperti estrogen yang diperlukan oleh tubuh manusia untuk pembesaran payudara. Phythoestrogen memaksimakan pengaliran darah dan estrogen melalui tisu-tisu payudara. Payudara akan menjadi lebih besar dan pejal. Pueraria Mirifica meningkatkan pembentukan tisu lemak disekeliling payudara. Ianya juga menyokong kolagen yang memberikan payudara bentuk asli yang pejal dan menarik.

Kesan pembesaran payudara akan kelihatan selepas menggunakan kapsul Pueraria Mirifica selama 2 - 4 minggu bergantung pada pada kuantiti tisu-tisu payudara. Kesan maksimum akan diperolehi selepas penggunaan selama 3 bulan.

Penambahan ukurlilit sebanyak 1-3 inci boleh dicapai jika menggunakan Pueraria Mirifica secara konsisten selama 3 bulan.

Jika seseorang itu berhenti terus dari mengambil Pueraria Mirifica, payudara akan kembali pada bentuk asal mengikut masa. Jika anda ingin mengekalkan saiz dan kepejalan payudara, anda seharusnya mengurangkan dos pengambilan 1 biji sehari ke 2-3 biji seminggu. Untuk kesan yang lebih pantas, anda boleh mengambil kapsul Pueraria Mirifica berserta krim payudara Pueraria Mirifica.

PERHATIAN

Pueraria Mirifica tidak sepatutnya diambil oleh wanita yang berumur di bawah 20 tahun kerana tubuh badan belum berkembang sepenuhnya. Wanita mengandung juga perlu mendapatkan nasihat doktor sebelum mengambilnya. Sila ikut aturan makanan pada label.